Campus de Bellaterra
Restauració

• Hotel Campus
• El Restaurant de la Plaça
• Els Restaurants de Vila Universitària
• Servei de Menjadors Universitaris

A la UAB hi trobareu opcions de restauració per a tots els gustos i necessitats, fins i tot per a grups molt nombrosos, en els diversos bars i restaurants del campus.


L'oferta de l''Hotel Campus, àmplia, variada i de qualitat, s'adapta a tota mena de necessitats: professionals i personals, de treball i celebracions, per a grups o individuals, amb l'elaboració de cartes a mida.

Us proposem també un paquet combinat de reunió que inclou la sala, el dinar de treball, els cafès i, si s'escau, l'allotjament:

La Marmita és el restaurant de l'hotel que ofereix una carta basada en productes de proximitat i de temporada.

Al Cafè de l’Hotel hi trobareu una oferta de menú, servit a taula o take away, en què es pot triar entre tres primers plats, tres segons i tres postres. També hi ha una mini carta amb suggeriments del xef i un assortit d’entrepans freds i calents.

Totes les sales i els espais a l'aire lliure de l'hotel són aptes per celebrar-hi banquets, aperitius i còctels.

L'hotel ofereix també el servei Campus Càtering als organitzadors d'actes amb seu al campus o fora. L'equip es desplaçarà on calgui per oferir la millor qualitat i el millor servei en totes les modalitats d'àpats.


El Restaurant
de la Plaça

El Restaurant de la Plaça, situat a la Plaça Cívica, és un dels edificis principals d'aquest espai, on es concentra gran part de l'activitat de lleure de la UAB així com la majoria dels serveis del campus.

Aquest restaurant és el més gran del campus, amb una gran sala y una terrassa exterior. Té una superfície de 2.075 m2 i pot acollir 700 persones, aproximadament. L'espai interior és modulable en funció de les necessitats dels clients.

El Restaurant de la Plaça ofereix diàriament un menú i autoservei i pot servir, també, àpats especials per a grups de fins a 700 comensals.

Més informació

 


Els Restaurants de
Vila Universitària

El bar-restaurant-cafeteria El Cau de la Vila té una superfície aproximada de 120 m2 i una capacitat total de 60-70 places a l'interior i de 60 places a la terrassa exterior. El local, climatitzat, està situat a la planta baixa del Bloc H de Vila Universitària.

El Frankfurt de la Vila té una superfície aproximada de de 160 m2 i una capacitat total de 70 places a l' interior i de 80 places a la terrassa exterior. El local, climatitzat, està situat a la planta baixa del Bloc G de Vila Universitària.

Els restaurants de la Vila ofereixen un menú diari, un assortiment de plats combinats i entrepans.

 


Servei de Menjadors
Universitaris

Restaurants

La majoria dels edificis del campus disposen de serveis de restaurant i cafeteria que permeten menjar a la carta, optar per un menú d'autoservei o per plats combinats, pizzes o entrepans. Actualment, a més dels establiments de l'Hotel Campus, Vila Universitària i Plaça Cívica, hi ha nou punts més de restauració repartits pel campus.

A tots els edificis hi ha màquines d'auto venda amb pastes, refrescos i cafè.

Altres espais del campus, interiors o exteriors, poden acollir tot tipus de serveis de restauració fets a mida per a grups.