Qui som

Campus, Patrimoni, Hotel, Centre de Congressos i Reunions,
Apartaments, Assessorament, Candidatures, Pressupostos,
Promoció, Coordinació, Serveis

UAB CAMPUS

La Universitat Autònoma de Barcelona va néixer com un projecte inèdit al nostre país: una universitat de campus.

El campus principal de la UAB està situat a Bellaterra, en un entorn natural de 230 hectàrees, a només 25 Km de Barcelona, a prop de l'aeroport de Barcelona – El Prat i ben connectat per una xarxa excel·lent de comunicacions viàries i de transport públic amb el centre de la ciutat de Barcelona i amb la resta de Catalunya.

En el campus hi ha un hotel-centre de congressos amb 104 habitacions dobles, 2.193 places d'allotjament en apartaments de diferents capacitats, un gran nombre d'auditoris i sales de reunió, una àmplia oferta de bars i restaurants, unes instal·lacions esportives de primer nivell, una zona comercial, cinema, teatre, assistència mèdica, extensos espais verds i tots els serveis que els organitzadors d'activitats necessiten.

A Barcelona la UAB gestiona un edifici modernista, Casa Convalescència, que forma part del recinte històric de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, declarat monument Històric Artístic i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Casa Convalescència disposa també de tots els espais i serveis necessaris per organitzar-hi congressos, convencions, reunions, cursos i trobades de tot tipus. Per la seva singularitat i personalitat és un espai idoni per celebracions, presentacions i actes de caire cultural i social.

 

Els campus de la UAB, per les seves característiques i pel nivell de qualitat i la diversitat de les seves instal·lacions i serveis, són espais ideals per a l'organització de tot tipus d'activitats, promogudes per la comunitat universitària i pel conjunt de la societat.
Congressos i Esdeveniments UAB Campus

L'Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos és l'entitat que comercialitza els espais i serveis UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB: congressos, convencions i reunions de tot tipus, presentacions de producte, actes socials, activitats a l'aire lliure (Outdoor), i també campus d'estiu i activitats de lleure.

L'Agència s'ofereix, així mateix, per col·laborar en l'organització de les activitats que els membres de la comunitat uiversitària desitgin celebrar fora dels campus de la UAB.

L'APAC desenvolupa les funcions següents:

 • Identificació de necessitats i assessoria sobre l'organització general dels actes
 • Presentació de la candidatura
 • Elaboració dels pressupostos
 • Col·laboració en la promoció
 • Orientació sobre la tria de la seu adequada i seguiment (adequació de les tarifes, qualitat dels serveis, etc.)
 • Aportació i coordinació dels diversos serveis
 • Secretaria tècnica
 • Secretaria científica
 • Exposicions
 • Allotjament
 • Visites culturals i actes socials
 • Transports
 • Comunicació i publicacions

Per dur a terme algunes d'aquestes tasques l'Agència compta amb el suport d'empreses i de col·laboradors externs.

Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos
Directora: Maria Clarella i Amenedo
Responsable d’Operacions: Meritxell Navarro i Lleonart
Tècnica d'Operacions: Alexandra Garcia i Gutiérrez

Universitat Autònoma de Barcelona
Vila Universitària
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Barcelona
Barcelona

Correu electrònic: [email protected]UAB Campus és membre de:

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una institució pública, dinàmica i innovadora, al servei de la societat. Aquesta voluntat de servei, unida a una decidida actitud d'obertura vers l'exterior, l'han consolidat, des que va ser creada l'any 1968, com a un centre de referència a escala local i internacional en els àmbits docent i de recerca, amb més de 535 convenis amb universitats dels cinc continents i amb organismes internacionals.

La ubicació al campus d'institutcions de recerca d'alt nivell del Centro Superior de Investigaciones Científicas i de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres, així com la ubicació al seu entorn d'indústries de tecnologia avançada, fan que la UAB formi part d'una de les principals concentracions cientificotècniques del país i d'una zona de gran impuls econòmic i social. Això facilita el desenvolupament de projectes comuns i potencia els fluxos de transferència de tecnologia.

L'any 2009 la Universitat Autònoma va obtenir el reconeixement de Campus d'Excel·lència Internacional.