Localització, Accessos
i Contacte

Campus de Bellaterra

Accés per Carretera

Autopista AP-7, direcció Girona - França, sortida Universitat Autònoma.

Autopista C-58, direcció Sabadell-Terrassa, sortida número 8 (connecta amb l'AP-7, direcció Lleida - Tarragona). A l'AP-7 s'ha de prendre la calçada lateral: a 1000 m. sortida Universitat Autònoma.

 

 

 

Per al GPS:
Introduir les següents adreces: Carretera de Bellaterra a l'Autònoma i/o C/ Joan Vila Puig, ambdós de Cerdanyola del Vallès.

Coordenades:
Latitud: 41,499340 / Longitud: 2,096230


Tren

Amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya - FGC, el centre de Barcelona és a només 25 minuts del campus de la UAB.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya - FGC ofereix bitllets integrats amb els del Metro de Barcelona i els autobusos urbans.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: Línies S2 (Barcelona Plaça Catalunya - Sabadell) i S55 (Barcelona Plaça Catalunya – UAB. Només circula en dies i períodes lectius).

Estació de Bellaterra: per anar a Vila Universitària i a l'Hotel Campus
Estació Universitat Autònoma de Barcelona: per anar al centre del campus

La freqüència del pas de trens és de 6 minuts (mínima) a 15 minuts (màxima).

Tel. +34 93 205 15 15
http://www.fgc.es


L'Aeroport de Barcelona

L'aeroport de Barcelona – El Prat està aproximadament a 25 quilòmetres del campus de la UAB.

Tel. +34 902 404 704

http://www.aena.es

 

Per accedir al campus de la UAB des de l'aeroport:

1. Amb tren –RENFE– fins a l'estació de Barcelona-Plaça Catalunya (durada del trajecte, 23 minuts). A l'estació de Plaça de Catalunya cal agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FGC (direcció Sabadell) i baixar a l'estació de Bellaterra (per anar a la zona de Vila Universitària) o a la de Universitat Autònoma de Barcelona (per anar al centre del campus).

2. Amb tren –RENFE– fins a l'estació de Barcelona-Sants. Surten trens des de l'aeroport cada 30 minuts (durada del trajecte, 18 minuts). A l'estació de Barcelona-Sants cal canviar de tren i agafar-ne un en direcció Cerdanyola-Universitat (connexió amb els autobusos de la UAB).
http://www.renfe.com

3. Amb autobús (Aerobús) o taxi fins a Barcelona-Plaça Catalunya. Surten autobusos des de l'aeroport cada 15 minuts aproximadament. A la Plaça de Catalunya s'ha de connectar amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FCG
Telèfon: +34 902 100 104
http://www.aerobusbcn.com


Autobús

Bus nocturn: N62

El servei de bus nocturn connecta el campus de la UAB amb Barcelona totes les nits de la setmana.

De Barcelona – Plaça Catalunya a Vila Universitària: cada hora des de la 1h fins a les 5h. El trajecte dura 35 minuts aproximadament.

De Vila Universitària a Barcelona: cada hora des de la 1h fins a les 5h

Tel. 93 580 57 00
http://www.sarbus.com

 

Bus intern

La UAB disposa d'un servei d'autobusos interns que comuniquen els principals centres i facultats del campus i l'estació de Cerdanyola-Universitat de Renfe.

Tel. 93 581 11 11
Més informació