Estades individuals
i de grups

• Formació per Empreses
University Residential Camps
Barcelona Campus Holidays

Formació per Empreses

PDF Imatges

En un món canviant com és el nostre, la formació continuada és una de les necessitats prioritàries amb què s’enfronten els professionals per tal d’adaptar-se als nous reptes que es plantegen. A més d’oferir projectes de formació a mida per donar resposta a les necessitats específiques dels diferents sectors professionals, la UAB posa a la seva disposició els espais i els serveis dels seus campus, un entorn òptim per les activitats d’aprenentatge a l’interior o a l’aire lliure: aules, auditoris, un hotel, bars, restaurants i serveis de càtering per a grups, boscos i prats, instal•lacions esportives, un edifici modernista al centre de Barcelona, allotjament en apartaments de diverses capacitats, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


University
Residential Camps

PDF Imatges

University Residential Camps és un nou concepte d'estades per a grups, a l'estiu o a qualsevol època de l'any, de caràcter lúdic i/o educatiu.

Els University Residential Camps ofereixen l'allotjament, la restauració i les activitats formatives i de temps lliure.

Podeu sol·licitar un programa complet, fet a mida, que inclogui tots els serveis i una àmplia gamma d'activitats, o utilitzar les nostres instal·lacions i serveis per fer-hi programes propis.

 

 

 

 

 

 

 

 


Barcelona
Campus Holidays

PDF Imatges

Vila Universitària ofereix els seus apartaments per allotjar visitants individuals, famílies i grups, que gaudeixen d'un ambient acollidor i tranquil, en un entorn natural de boscos i espais verds i molt a prop de Barcelona.

Els comerços, restaurants, instal·lacions esportives i serveis de la Vila i del Campus contribueixen a fer l'estada encara més confortable.